Kezdőlap » Dr. Diószegi Zoltán klinikai főállatorvos ajánlásával

Tisztelt Kolléga!

 

Ezúton szeretném felhívni a figyelmét egy forradalmian új sebkezelő termékünkre, a HypermiXvet®-re, mely kifejezetten állatgyógyászati célokat szolgál, és amely 100 %-ban természetes, tisztán növényi összetevőkből áll.

Házikedvencek, sportlovak, haszonállatok, valamint vad- és egzotikus állatok részére.

 

 

1

A terméknek természetesen van humán felhasználású változata is, a HyperOil®, mely világszerte már több ezer olyan betegen segített, akiknek több éve nem gyógyuló sebeik voltak, pl. felfekvéses fekélyek, vénás fekélyek, sikertelen bőrátültetések, égési sérülések, tályogok, sipolyok, szennyezett, horzsolt, tépett sebek.

 

 

2

H

HyperOil®

 

Az állatvilágban ezektől eltérő sérülésekkel találkozunk legtöbbször, azonban a HyperOil®-at bemutató füzetünk elolvasását azért javasolom, mert abban részleteztük leginkább a készítményre jellemző tulajdonságokat, a hatásmechanizmust, a felhasználási javaslatokat, ill. korlátokat.

Korlátokról esvén szó, meg fogják látni, hogy pusztán néhány egyszerű szabály betartására van csupán szükség. Pl. ne használjunk egyidejűleg fertőtlenítő szereket, antibiotikus kenőcsöket. A sebet elég fiziológiás sóoldattal lemosni. A nekrotikus szöveteket természetesen előbb el kell távolítani.

 

A HyperOil®-ról szóló részletes orvosoknak szóló tájékoztató füzetünket megtalálják, ill. letölthetik a www.wql.hu vagy a www.hyperoil.hu  honlapunkról.

 

A HyperOil®-ról kizárólag azért szólok jelen levelemben, mert az állatgyógyászati célra kifejlesztett HypermiXvet® ugyanazon gyógynövények gondosan összeállított keverékéből áll (koncentráltabb formában), mint annak humán felhasználású változata.

 

 

Ezen gyógynövények:

az Azadirachtin, a Neem fa (Azadirachta indica) termésének kivonata

és a Hyperforin (Hypericum perforatum) közönséges orbáncfű.

 

1 1
Neem fa Közönséges orbáncfű

A gyógynövények közös tulajdonságai, jellemzői:

Gyulladáscsökkentő, antimikrobiális, csökkenti a duzzanatot, segíti a nedvedző sebek gyógyulását, nyugtató hatású, szabályozza a seb felületén keletkező izzadmány mennyiségét és minőségét, elősegíti a granulációs szövet szaporodását és a hámosodást, gátolja a hegképződést, nincs szükség fertőtlenítő szerek használatára, valamint helyi antibiotikum kezelésre.

A termék fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatással bír.

A sebgyógyulás fázisai:

 

5 napokban

1. fázis:
váladékozó vagy gyulladásos
2. fázis:
granulációs vagy proliferatív
3. fázis:
regenerációs vagy epitelizációs

A sebgyógyulás mindhárom fázisában hatékony segítséget nyújt.

Bármilyen állapotú és fázisban levő sebről is legyen szó, a HypermiXvet® hatékony segítséget nyújt a sebkezelésben.

 

Többekben felmerült a kérdés, ill. a kétely, mivel egy olajos formuláról van szó (a Neem fa termésének kivonata olajos), hogy filmréteget képez a seben, ami sipoly képződéséhez vezet.

Felhívom a figyelmüket arra, hogy ez egy olajos formula, ami nem rendelkezik az olaj klasszikus tulajdonságaival.

 

A HypermiXvet®-ben levő Neem fa olaja klinikailag bizonyítottan nem képez filmréteget a seben.

 

Mind a HypermiXvet®, mind a HyperOil® olasz kutatók munkájának eredménye. Olasz termék, Olaszországban készül. Világszabadalom. Rengeteg kozmetikai termékben megtalálható a neem olaj. Itt hívom fel a figyelmüket arra, hogy ez egy orvosi termék, nem pedig kozmetikum. A két kategória összehasonlíthatatlan, valamint speciális keveréke két gyógynövénynek.

 

A termék hazai importőre a WQL MED Kft. Az orvoskolléga pedig, aki a terméket azonnal bizalmába fogadta, biztosan mindannyiuk számára ismerősen cseng:

 

6

Dr. Diószegi Zoltán

klinikai főállatorvos

SZIE ÁOTK Sebészet

1078 Budapest, István u. 2.

Tel.: 1/478-41-97

 

Amennyiben szakmai segítségre van szüksége, ill. tanácsra a használattal kapcsolatban, akár őt, akár bennünket keressen bizalommal!

 

Üdvözlettel:

Dr. Serédi Betti
ügyvezető

WQL MED Kft.
6724 Szeged, Kápolna u. 8.

Tel/fax: +36 62 552 225